groepsreizen
open/sluiten

Groepsreizen

Een onvergetelijke groepsreis maakt u met Als Groep op Reis. Samen met u wordt uw groepsreis volledig naar wens ingericht. Graag komen we bij u langs om uw wensen, ideeën en doelstellingen in een compleet reisvoorstel te presenteren.  Daarnaast nemen onze reisregisseurs u voorafgaand aan en tijdens de reis graag het werk uit handen. Tijdens de groepsreis kunt u dan ook volledig ontspannen en genieten. Om u alvast de reis te laten beleven, nemen wij u graag mee op voorreis om alle mogelijke locaties te bekijken. Op deze manier wordt uw groepsreis uniek!

>>Bestemmingen

Teambuilding
open/sluiten
Incentive
open/sluiten

Incentive

Veelal gaan bedrijven voorbij aan de complexiteit van de organisatie van een incentive. Het vroegtijdig managen van verwachtingen met kennis en ondersteuning is cruciaal, dat levert bewustwording en bespaart tijd. Samen met u wordt een heldere reisdoelstelling geformuleerd. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen brengen wij uw incentive in kaart door u een compleet reisvoorstel te presenteren. Zowel voorafgaand als tijdens deze reis, nemen wij u het werk uit handen. Vooraf de bestemming verkennen? Onze reisregisseurs nemen u graag mee op voorreis.

>> Bestemmingen

Personeelsreizen
open/sluiten

Personeelsreizen

Wij nemen u graag mee op een personeelsreis die mensen aan elkaar verbindt. De verantwoordelijkheid voor deze ervaring wordt van A tot Z door onze reisregisseurs genomen, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren. Uw verwachtingen en doelstellingen maken wij waar door uw  wensen in kaart te brengen en deze in een reisvoorstel aan u te presenteren. Uw personeelsreis wordt hierdoor uniek! Voorafgaand aan uw personeelsreis begeleiden wij u graag tijdens een voorreis, om alle mogelijke locaties langs te gaan.

>> Bestemmingen