Charmant Lissabon
open/sluiten

Groepsreis Lissabon

Wilt u weg met uw werknemers of zakenpartners op een groepsreis naar Lissabon? Als Groep op Reis maakt van uw reis een onvergetelijke ervaring! Ervaar samen deze charmante hoofdstad van Portugal, uitkijkend over de rivier de Taag en gebouwd op zeven heuvels. Aanschouw de historische gele trams die trots dienst doen in de gezellige straten, smalle steegjes en sfeervolle pleintjes van Lissabon.

Als Groep op Reis is deskundig op het gebied van personeelsfeesten en groepsreizen. Ieder bedrijf dat iets speciaals voor zijn werknemers of partners wil organiseren kan bij ons terecht. Een groepsreis naar Lissabon wordt dan zeker een onvergetelijke ervaring. Wij stellen aan de hand van uw eisen en wensen een volledig programma op maat samen. Zo wordt uw groepsreis naar Lissabon gegarandeerd een groot succes!

Uw groepsreis naar Lissabon wordt door ons opgeleukt met allerlei spannende activiteiten. Tijdens deze activiteiten leert u de stad en elkaar op een leuke manier wat beter kennen. Ook onze activiteiten zijn aan uw wensen aangepast. Wilt u juist een actief programma of meer een ontspannend programma? Wij regelen het voor u! Uw groepsreis naar Lissabon wordt bij ons altijd een onvergetelijke ervaring.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen