Overweldigend Rome
open/sluiten

Groepsreis Rome

Een onvergetelijke groepsreis naar Rome maakt u met Als Groep op Reis. Laat u verleiden door prachtige architectuur, oneindig veel bezienswaardigheden en een bruisend centrum. Een privé- bezoek aan het Vaticaans museum, speciale plaatsen bij een modeshow van een Italiaanse topontwerper of een klassieke autorally in jaren zestig stijl. Dat zijn enkele voorbeelden van uitstapjes die wij graag voor u regelen. Bij ons kunt u uw groepsreis naar Rome volledig naar wens inrichten. Wij organiseren al jarenlang groepsreizen naar Rome.

Graag komen we bij u langs om persoonlijk uw wensen en ideeën en doelstelling te inventariseren. Betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Zo zal de communicatie verlopen met een vast contactpersoon, uw vragen kunnen dan snel en efficiënt beantwoord worden.
Indien u het leuk vindt om voor de groepsreis naar Rome vast een voorreis langs mogelijke locaties te ondernemen, gaan wij graag met u mee. Als u de groepsreis naar Rome om een spectaculaire wijze bekend wil maken, helpen wij u daar ook graag bij. Tijdens de reis kunt u volledig ontspannen en genieten, onze begeleiders nemen graag uw werk uit handen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen