Wenen klinkt als muziek!
open/sluiten

Groepsreis Wenen

Een indrukwekkende groepsreis naar Wenen boekt u bij Als Groep op Reis. Een ontzagwekkend aantal historische gebouwen, bezienswaardigheden en architectonische schoonheden, u vindt het allemaal in Wenen. Breng een bezoek aan de imposante St. Stephen Kathedraal of het sprookjesachtige Keizerlijk Paleis. Lekker winkelen of genieten van een heerlijke maaltijd kan uiteraard ook tijdens een groepsreis in het authentieke Wenen.

Bij Als Groep op Reis staan wij voor kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Wij hebben al twintig jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen naar Wenen en veel goede contacten opgebouwd. Hierdoor kunt u profiteren van onze kennis over unieke plaatsen om te verblijven of te bezoeken. Bovendien zijn onze prijzen laag door goede contacten met grote touroperators.

Graag komen wij bij u langs om persoonlijk uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij een vast aanspreekpunt terecht. Samen met u maken wij uw groepsreis naar Wenen graag tot een succes. Tijdens de reis nemen onze begeleiders u al het werk uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van alle activiteiten in Wenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen