Barcelona bruist!
open/sluiten

Incentive Barcelona

Wilt u uw werknemers belonen voor de goede prestaties die zij hebben geleverd en ze op een positieve manier motiveren goed te blijven presteren? Ervaar de prachtige architectuur van Gaudi, wandel door de gotische wijk 'Barrio Gotico' en geniet op de ramblas van de vele straatartiesten. 

Als Groep op Reis organiseert groepsreizen voor bedrijven en groepen, waaronder een geweldig leuke incentive naar Barcelona. Dat zullen uw werknemers zeker waarderen.

Wij maken van uw incentive naar Barcelona een fantastisch avontuur. Aan de hand van uw wensen stellen wij het programma van de incentive op maat samen. Wij bieden gezellige activiteiten om het groepsgevoel te versterken of om elkaar beter te leren kennen. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan tijdens uw incentive in Barcelona. Hieruit kunt u kiezen wat het beste bij uw personeelsleden en budget past. Een incentive naar Bacelona is een bijzondere reis waarover iedereen nog maanden zal spreken. Een incentive is ook een goede manier om uw personeel aan uw bedrijf te binden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen