Incentive Riga

Wilt u met uw werknemers even lekker weg? Als Groep op Reis organiseert een passende incentive in Riga voor uw bedrijf. Geniet samen van het sfeervolle centrum van de hoofdstad van Letland, met haar smalle straatjes, gekleurde huisjes en leuke pleintjes.

Een incentive in Riga is de ideale manier om uw werknemers te belonen voor hun prestaties. Als Groep op Reis is specialist op het gebied van groepsreizen en dus ideale partner om voor u een incentive in Riga te organiseren. Aan de hand van uw wensen stellen wij een programma op maat samen. Zo weet u zeker dat uw incentive in Riga een gegarandeerd succes wordt!

U kunt een breed scala aan activiteiten ondernemen tijdens uw incentive in Riga. Wilt u activiteiten om de groepsbinding te versterken of wilt u liever uw werknemers beter leren kennen? Bij ons is alles mogelijk en ú bepaalt wat er gebeurt tijdens uw incentive in Riga! Wel hebben wij enkele prachtige ideeen zo kunt u een stadswandeling maken door de historische binnenstad, vliegen in een windtunnel. Of heerlijk snoepen in de chocoladefabriek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen