Overweldigend Rome
open/sluiten

Incentive Rome

Een sprankelend en bruisend centrum, temidden van prachtige oude historie, dat is Rome. Een onvergetelijke incentive naar Rome beleven kan met Als Groep op Reis, wij regelen alles voor u tot in detail. Aanschouw de Trevi Fontein, het colloseum en Vaticaanstad.  

Als Groep op Reis helpt bedrijven graag bij het uitvoeren en organiseren van incentives naar bijvoorbeeld Rome. Teambuilding of het versterken van externe zakenrelaties zijn voorbeelden van doelen van een incentive naar Rome. Of misschien geeft u uw incentive naar Rome liever een thema zoals sportief, cultureel of architectuur.

 

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en doelen, zodat wij een basisvoorstel kunnen maken. Wanneer dit basisvoorstel naar uw wens is kunnen wij de reis reserveren. Het is ook mogelijk om eerst samen met ons een voorreis te maken, om diverse locaties vast te bezoeken en zo een goede keuze te kunnen maken. Ook helpen wij u graag met het op een ludieke manier op de hoogte brengen van uw medereizigers.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen