Krakau, de Poolse verrassing
open/sluiten

Personeelsreis Krakau

Wilt u met uw werknemers eens ontspannen over de grens? Als Groep op Reis organiseert de leukste personeelsreis naar Krakau voor u en uw collega’s! Ervaar samen deze verrassende stad met een Trabantjes tour, bezoek aan de zoutmijnen of een indrukwekkende trip naar de concentratiekampen Auschwithz en Birkenau.

Als Groep op Reis organiseert de leukste reizen voor uw personeel in het binnen en buitenland. Ook een personeelsreis naar Krakau behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen wordt een schema op maat samengesteld. Zo wordt uw personeelsreis naar Krakau een onvergetelijk succes!

De mogelijkheden tijdens uw personeelsreis naar Krakau zijn oneindig. Het is mogelijk om sportieve activiteiten te ondernemen of op een ontspannen manier de omgeving te ontdekken. U kunt uw personeelsreis naar Krakau natuurlijk ook gebruiken voor groepsbindende activiteiten. Deze activiteiten kunnen heel divers zijn denk aan stadswandelingen, musea bezoek of een hondensledetocht. Wij stellen het programma precies zo samen als u wilt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen