Teambuilding Kopenhagen

Wilt u meer uit uw werknemers halen? Voor meer resultaat organiseert Als Groep op Reis een teambuilding in Kopenhagen. Geniet samen van de stad van de Vikingen en de Kleine Zeemeermin, statige kastelen en een “Hamlet” kastelentour.

Als Groep op Reis organiseert reizen  voor ieder bedrijf dat zijn werknemers wil verrassen met een leuke beloning. Tijdens een teambuilding in Kopenhagen wordt het noodzakelijke met het aangename verenigd. In de prachtige omgeving van Kopenhagen heeft teambuilding nog meer impact. U vertelt aan ons uw wensen, wij stellen daarmee een geweldig schema samen.

Naast de teambuilding in Kopenhagen kunt u natuurlijk ook nog andere activiteiten ondernemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de omgeving te verkennen op een ontspannen manier, een of meerdere musea te bezoeken of lekker te lunchen in een van de prachtige restaurants. Deze activiteiten biedt iedereen de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Bij ons is de teambuilding in Kopenhagen altijd een succes!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen