Charmant Lissabon
open/sluiten

Teambuilding Lissabon

Wilt u weg met uw personeel op een teambuilding naar Lissabon? Als Groep op Reis organiseert een passende reis voor uw bedrijf. Ervaar samen deze charmante hoofdstad van Portugal, uitkijkend over de rivier de Taag en gebouwd op zeven heuvels. Aanschouw de historische gele trams die trots dienst doen in de gezellige straten, smalle steegjes en sfeervolle pleintjes van Lissabon.

Voor ieder bedrijf dat zijn personeel op een positieve manier wil stimuleren, organiseert Als Groep op Reis de leukste groepsreizen. Ook voor teambuilding in Lissabon bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de teambuilding in Lissabon leren uw werknemers beter werken als een team terwijl ze kunnen genieten van de prachtige stad.

Aan de hand van uw wensen wordt een passend programma samengesteld. Tijdens een teambuilding in Lissabon ligt de nadruk op groepsbindende activiteiten. Naast de teambuilding in Lissabon kunt u kiezen om op een actieve manier de omgeving verkennen of uw collega’s uitdagen tijdens een sportieve activiteit. U bepaalt zelf de invulling van het programma!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen