Onze werkwijze
open/sluiten

Onze werkwijze

Om een uitgekiend programma voor te kunnen stellen waar u helemaal van in de stemming komt, leren we u graag kennen. Het onderstaande stappenplan illustreert onze werkwijze.

Stap 1. Wat past bij de groep?

Een reis bedenken die past bij een grote groep is een complexe taak. Om het u als initiator makkelijker te maken, hebben wij de ‘belevingsmeter’ ontwikkeld. Een online tool waarin u groepsgegevens en reisvoorkeuren kunt aangeven. U krijgt verschillende keuzes voorgelegd over bijvoorbeeld de bestemming, de activiteiten en culinaire voorkeuren. Als wij de gegevens ontvangen hebben, nemen we contact met u op.

Stap 2. Presentatie van het reisvoorstel

Na een kennismakingsgesprek gaat Als Groep op Reis aan de slag. We stellen een reisprogramma samen die op alle niveaus past bij de groep en de ervaring die u voor ogen heeft. Tijdens de presentatie van ons voorstel krijgt u alvast een verrassend visueel voorproefje van de reis.

Stap 3. Ervaar de reis eerst zelf

Als het voorstel uw goedkeuring heeft, reizen we samen met u naar de plek van bestemming. Natuurlijk om ter plaatse de voorgestelde activiteiten, hotel(s) en restaurants te bekijken. Maar ook om elkaar beter te leren kennen. Na deze ervaring wordt in overleg met u een definitief reisplan opgesteld en geboekt.

Stap 4. De voorpret kan beginnen

Als Groep op Reis draagt graag ideeën aan om de bestemming en het programma op ludieke wijze bekend te maken binnen uw organisatie. Ruim voor vertrek voeren we de gezonde spanning alvast op in een online reisportaal, speciaal voor uw gezelschap ingericht. U vindt er onder meer de route, het programma, informatie over de locaties en activiteiten, een reisdagboek, foto’s, films en tips. Bovendien verzamelen wij via dit portaal alle benodigde, individuele gegevens van de groepsleden. Ook daar hoeft u dus niet meer over na te denken!

Stap 5. We gaan!

De reisbegeleiders van Als Groep op Reis zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd kan genieten. U kunt ervoor kiezen de belevenis in beeld te laten brengen door een professionele fotograaf. Ook het bijhouden van een reisjournaal behoort tot de mogelijkheden.

Stap 6. Nagenieten van de reis

Nog bruisend van de energie kunnen de reizigers samen nagenieten in het reisportaal. Als u gekozen heeft voor een meereizende fotograaf, staan de foto’s online. De groep kan er herinneringen ophalen, zelf foto’s uitwisselen en eigen ervaringen toevoegen.In een evaluatiegesprek praten wij ook nog graag even na over uw ervaring.

In 6 stappen naar een unieke reiservaring!
open/sluiten

In 6 stappen naar een unieke reiservaring!

Om een uitgekiend programma voor te kunnen stellen waar u helemaal van in de stemming komt, leren we u graag kennen.