Wenen klinkt als muziek!
open/sluiten

Personeelsreis Wenen

Samen met uw personeel melodieus genieten kan in Wenen, stad van muziek en cultuur. Als Groep op Reis zorgt ervoor dat uw personeelsreis naar Wenen een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Team building, motiveren van uw medewerkers, of gewoon plezier maken, wat uw motieven ook zijn, een personeelsreis naar Wenen heeft u veel te bieden. Wat dacht u van een bezoek een de Spaanse rijschool, de oudste manage van de wereld? Of een keizerlijk bezoek aan het Sissi museum, waar u een prachtige tentoonstelling vindt over het leven van keizerin Elisabeth. Wenen in vogelvlucht ziet u vanuit het bekende reuzenrad en na afloop van een drukke dag kunt u dineren op een vorstelijke locatie. Dit zijn slechts voorbeelden van hoe u uw personeelreis naar Wenen kunt indelen.

Uiteraard willen wij graag weten wat uw ideeën zijn over een personeelsreis naar Wenen, wij bespreken dit graag in een persoonlijk gesprek met u. Door onze ervaring in personeelsreizen naar Wenen hebben wij een breed netwerk opgebouwd waardoor wij de geschikte locaties weten te vinden. Indien u het op prijs stelt kunt u samen met ons een voorreis maken, om diverse locaties te bekijken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen