◄ Terug naar referentieoverzicht
Bouwbedrijf Steggink bezoekt Utrecht
open/sluiten

Bouwbedrijf Steggink bezoekt Utrecht

In april vierde Bouwbedrijf Steggink uit Reutum hun 50-jarig jubileum in Utrecht met medewerkers en partners.

Deze feestelijke reis startte al vroeg, vanuit Reutum vertrokken drie touringcars richting Utrecht. Bij aankomst in Utrecht hadden de deelnemers de keuze uit drie verschillende activiteiten; een dombeklimming, een stadswandeling of een rondvaart, voor ieder wat wils!

Na een heerlijke lunch werd de stad verder ontdekt met een ontspannen Treasure Hunt tour. De tour werd afgesloten met een prijsuitreiking en een borrel. Hierna maakten de deelnemers zich klaar voor een gezellige feestavond in de Fabrique, een stoere en robuuste feestlocatie! De pianisten van The Pianohouse zorgden voor een goede sfeer en er kon geproost worden op het jubileum.

Zaterdagochtend gingen de deelnemers in groepjes al vroeg op pad met de fiets, de regen mocht de pret niet drukken! Na een schitterende fietstocht net buiten Utrecht kwam de groep aan bij het theehuis om hier op te warmen met een kopje thee of koffie. Vervolgens werd er een potje bosgolf gespeeld en stapten de deelnemers weer op de fiets richting de boerderij voor een uitgebreide lunch. De rest van de middag was vrij te besteden, genieten van een heerlijk drankje op één van de sfeervolle terrasjes of gezellig winkelen. Er zijn volop mogelijkheden in deze prachtige stad! Deze geweldige reis werd afgesloten met een heerlijk 3-gangen diner op de terugweg naar Reutum.

Onze medewerkers waren zeer enthousiast. De goede begeleiding en de handhaving van het tijdschema werd door ons als zeer positief ervaren!

Ewald Steggink, Bouwbedrijf Steggink

Meer over deze bestemming
Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen