Reisvoorstel aanvragen
open/sluiten

Reisvoorstel aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Geef uw voorkeuren en groepsgegevens aan in de belevingsmeter hieronder. Wij presenteren u graag een voorstel voor een unieke ervaring!

( * = verplicht )

weinigveel

Actief

Geeft aan in welke mate uw groep interesse heeft voor activiteiten die inspanning vragen. U kunt daarbij denken aan lichte vormen zoals stadswandeling met GPS of ludieke opdrachten, fietstocht met opdrachten/rondleiding, rondrit met bv een kever, strandspelen, rendier sleeën, golfen, etc. als een teambuilding programma. Of heftigere vormen zoals kanoën, raften, mountainbiken, abseilen, sneeuwscootersafari, ballonvaren, etc..

Educatief

Geeft aan in welke mate uw groep interesse heeft voor activiteiten welke informatie geven over de te bezoeken stad of gebied. U kunt daarbij denken aan een rondrit of wandeling met gids met thema’s (bv architectuur, mode of een bepaalde periode), boottocht, kunstprogramma, musea bezoek, workshop (bv zelf iets maken met Gaudhi als thema), proeverijen, zelf koken, etc..

Ontspanning

Geeft aan in welke mate uw groep interesse heeft voor activiteiten welke een ontspannen sfeer geven. U kunt hierbij denken aan beautyarrangement, wellness, meditatie (bv thai chi of yoga), bezoek strand(bar), picknick in een park, high tea, theaterbezoek, winkelen met persoonlijke coach, etc..

Vrije_tijd

Geeft aan in welke mate uw groep interesse heeft in voldoende vrije tijd om zelf te bepalen wat te doen in de keuze van een bestemming. Ook een vrij te bepalen maaltijd om zelf het land te ervaren zou hier onder kunnen vallen. Natuurlijk zal Als Groep op Reis voor voldoende suggesties zorgen indien u dat wenst.

goedluxe

Maaltijden

Hier kunt u aangeven of de maaltijden eenvoudig dienen te zijn of richting chique (michelin ster). Onder eenvoudig verstaan wij 2- of 3-gangen lunches/diners met voldoende aandacht voor kwaliteit en hoeveelheid van de maaltijd. Tevens kijken wij naar de sfeer van het restaurant en laten wij de plaatselijke keuken zoveel mogelijk in de maaltijden terug komen. Wij houden natuurlijk rekening met de doelgroep van de reis en passen hier maaltijden op aan. Details gaan met u in overleg.

★★★★★★★★★★★★

Accommodatie

Hier kunt u aangeven welke verwachtingen u heeft voor het hotel waar u met uw groep wilt verblijven. Wij gaan minimaal uit van goede middenklasse hotels (***) tot luxe hotels (*****). In de keuze is tevens de ligging erg belangrijk en de uitstraling. De definitieve keuze stemmen wij persoonlijk met u af.Let op: De eerste keuze bij de accommodatie veranderen in middenklasse i.p.v. eenvoudig.