Krakau, de Poolse verrassing
open/sluiten

Teambuilding Krakau

Wilt u van uw medewerkers een hecht team werken? Dat gebeurt niet zomaar. Maar gezellig uitje gecombineerd met teambuilding in Krakau doet wonderen! Ervaar samen deze verrassende stad met een Trabantjes tour, bezoek aan de zoutmijnen of een indrukwekkende trip naar de concentratiekampen Auschwithz en Birkenau.

Voor ieder bedrijf dat graag zijn werknemers op een positieve manier wil belonen of prikkelen is Als Groep op Reis de juiste partner. Wij organiseren leuke groepsreizen in het binnen en buitenland. Een groepsreis kan goed gecombineerd worden met teambuilding in Krakau. Tijdens de teambuilding in Krakau leren uw werknemers beter samenwerken terwijl ze kunnen genieten van de bijzondere omgeving.

Tijdens de teambuilding in Krakau ligt de nadruk op groepsbindende activiteiten. Naast deze activiteiten is het nog mogelijk om uw programma aan te vullen met andere activiteiten. Wat dacht u van naast de teambuilding in Krakau op een ontspannende manier de omgeving verkennen of juist uw collega’s uitdagen tijdens een sportieve activiteit?

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen