Teambuilding Riga

Riga is de plek bij uitstek om teambuilding aan te bieden aan uw werknemers. Als Groep op Reis biedt complete groep- en personeelsreizen naar Riga om de teambuilding te versterken binnen uw bedrijf. Geniet samen van het sfeervolle centrum van de hoofdstad van Letland, met haar smalle straatjes, gekleurde huisjes en leuke pleintjes.

Als Groep op Reis is het adres als u aan teambuilding in Riga wilt doen. Wij bieden bedrijven en organisaties de helpende hand als het gaat om reizen. Zowel binnen als buiten Nederland zijn er vele bestemmingen mogelijk om met uw personeel- en directieleden naar toe te gaan. Met onze teambuilding in Riga bereikt u zeker uw doel op een sportieve en aangename manier.

Tijdens de teambuilding in Riga bekijkt u samen met de personeelsleden de vele bezienswaardigheden, tijdens een actieve stadswandeling. Eeuwenoude paleizen, kerken en stoere vestigingen. Gezamenlijk en uitgebreid dineren is mogelijk in een van de uitstekende restaurants. Daarnaast worden er op locatie nog allerlei activiteiten ondernomen om de teambuilding in Riga tot een waar succes te maken.

Versterk het team binnen uw bedrijf door teambuilding in Riga!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
open/sluiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek welke reiservaring het best past bij uw groep.

Reisvoorstel aanvragen